sen blev det helt plötsligt fredag!

Förlåtförlåtförlåt för denna glesa uppdatering! Ska försöka mig till åtminstone ETT inlägg varje dag har jag lovat mig. Attans.. Jaja, får la se det som en utmaning att förbättra hos mig själv! :)

Igår vart det jobb, utblidning och TV-tittande... Vart på utblidning om hur man kan marknadsföra sig själv och kunna prata på ett, så fint kallat, "attraktivt" sätt. :) Himla spännade faktiskt måste jag säga!

Nog om det. Idag jobbade jag med.. Ovanligt.. Haha. Jocko har tänkt vi ska på bio ikväll, på Bröllopsfotografen, i Jönköping. Så förmodligen spenderas kvällen där. :)

Ne, nu har jag betalat alla räkningar och ska bege mig en sväng till Hanna så bli're förmodligen mcd/burgerking/max.. :D

Pusshejs!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoppas allt är bra nu.. Du kan komma till mig när du vill!

förbaskat kallt!!!

Åhh, brrr va kallt det är ute! Vet att jag är känslig på den punkten, men så är det! :)

Har precis kommit hem efter en lååång dag på jobbet. Började 6.00 idag och skulle slutat 15.00, men kom inte ifrån kassan förren halv fyra. Därefter hade jag ju lovat mig själv att jag skulle tvätta fälgarna, eftersom jag ska byta till vinterdäck idag.. Såå, när jag väl börjat med fälgarna så kände jag att jag lika gärna kunde tvätta hela bilen :P

Haha, så nu sitter jag här hemma, klockan är 17.43, äntligen klar! :)

Händer ikväll då?? Något förslag, någon? :)

19.30 ska jag vara i Bor för att byta däcken som sagt, men innan och efter är jag öppen för förslag!

Jocko har föreläsning ikväll så han är inte heller hemma, stackarn..
Borde vara strängt förbjudet att ha föreläsning från 15.00 till 18.30!

Eller vad tycker ni??

seminarium och jönköping!

Dagen startade ju nästan bra.. Seminarium kl 8.15 i morse.. Sån himla tur hade vi, vi slapp redovisa vårt arbete! :D Haha, mitt och Sandras hjärta gick säkert i 300 när han sa de grupper som skulle redovisa.

Vet dock inte hur det gick för Hanna och hennes grupp? Fick aldrig något svar på mitt sms..

Hur som helst åkte jag hem när redovisningen var över och såg att J fortfarande låg och sov, så väckte honom på ett inte sååå värst snällt sätt. Haha!
När han väl hasat sig upp ur sängen så fick vi et ryck och åkte upp till Jönköping en svängis! :)

Där blev det Mediamarkt, Biltema, Ikea och A6 för hela slanten!
J som tänker så mycket på alla småfåglar som inte får nån mat nu på vintern köpte en massa talgbollar och en hållare till som han kan hänga ut på balkongen. Så omtänksam! :)

Jag själv hittade inte en, utan till och med två julklappar när jag var iväg! Här börjar man i tid! ;)
Har man många att köpa till så får man börja i oktober. Hehe.

Jobb imon bitti dårå, börjar 6.00 så det blir sängen tidigt ikväll!


Nu avslutar jag kvällen med min dagliga dos av TV-tittande. :)

måndag.

Igår vart det fullt upp så hann inte skriva något inlägg! Sorrry!

Jag jobbade mellan 9.00-16.00, tänkte överraska jocko när han kom hem från Ronneby med att jag redan vart och jobbat så han kunde ha migför sig själv hela kvällen.. Blev dock inte så lyckad överraskning eftersom han kom hem ungefär när jag slutade jobba istället för vid 20.00, som han sagt från början! :O
I vilket fall som helst så hade jag lovat Hanna och Tina att vara med dem efter jobbet så jag åkte bara en snabbis hem till Jocko för att säga hej, få en bamsekram och byta om.

Hemma hos Hanna väntade jag en liten stund medan hon städade upp lite kläder, samtidigt kom hon på att hon var väldigt sugen på julmust, så efter lite städande så drog vi till kvantum där hon inhandlade julmust. :)
Inne på kvantum träffade vi även på Tina, som hade inhandlat TACOS?! ;) Hehe, min tacos gjorde att hon blev sugen på mer! Och då ska tilläggas att hon inte tycker om tacos! :O Vi bestämde iaf att hon skulle höra av sig när hon hade ätit klart.

Efter det drog jag och Hanna genom driven på McD och inhandlade varm choklad och sedan hem till mig! Dit kom Tina senare och sedan även Jocko när han hade vart hos sin mamma och hos Emil. :)

Phu, det var en lång dag, lång men super! :)

Så till idag.. Idag är det alltså måndag, inget fint väder idag inte, det regnar en massa.. blä. Är i alla fall helt ledig idag! :) Jocko är i skolan och kommer hem ca halv 2, då ska jag åka till Figy och hämta min lillebror och sedan dra med honom till Jack&Jones, han skulle köpa en tröja eller nåt tror jag. :) Och jag ska passa på att köpa ett par nya strumpbyxor. Är en massa hål i mina gamla :P Haha. Efter vi vart på stan så ska vi åka hem till mig och vänta på att pappa med familj kommer. För kl 16.30 ska vi FOTOGRAFERAS hos studiofotograferna. :) Ska bli skoj!

Ska bli kul att träffa lilla Kellie och Kevin med. :) De är ju för söta!

Får se vad dagen bjuder på mer. Nu blire städning och kanske till och med kanelbullebak?

oj, oj, oj..

Men Guud vilken dålig uppdatering! Vart en himla stress igår innan tjejerna kom på kvällen.

Först vart det jobb mellan 8.00-17.00, lillasyster Ida var med mig på jobbet idag, alltid roligt att träffa henne! :) Efter det var det meningen att jag skulle åkt ut till Åminne och gått på Julmässan med Mamma, Emelie, Mormor och Morfar. Men. När jag ringde mamma hade de nästan gått klart och skulle hem till Bor för smörgåstårta.(!!) Alla som känner mig vet hur svag jag är för detta smörgåsfenomen. ;) Så, jag åkte till kvantum, inhandlade lite dricka för kvällen, sedan gick färden till Bor.

Väl hemma stimmade jag runt och tände ljus, fixade matbordet och till sist, mig själv. Hanna och Tina kom under tiden jag sprang runt här hemma.. Hehe, kaos.
Supertrevligt att så många kom! Hade jättekul!

Usch, när alla åkt hem igår vart jag helt själv igen.. Saknar dig, min Jocko. Bara en hemsk ensam natt kvar..
Vet att det kommer gå superbra för dig J, står bakom dig i allt!

Och så kommer vi till idag. Idag jobbade jag, igen, mellan 8-15. Inte så länge men hade hellre sovit några timmar till. :) Ikväll kommer förmodligen Johanna och Martin hit en sväng för att hålla mig sällskap. Trevligt!
Såg att Hanna och Tina inte skulle åka till Halmstad längre(?) så sa till dem att de superdupergärna får komma hit om de vill!

Får se vad kvällen bjuder på helt enkelt!

vackert väder!

Finns det något härligare än att få vakna upp av att solens strålar letar sig in i sovrummet på morgonen?
Det är i alla fall det jag vaknade av i morse! Älska'rt!

På jobbet igår var det dött som öken! Om det inte vore för alla CDskivor och nya filmer som skulle packas upp så hade jag inte haft någonting att göra.. För se om det blir likadant ikväll?

Till helgen är J iväg på uttagning i Ronneby, han åker redan på fredag och kommer inte hem förren på söndag kväll. :( Ni kan ju ana hur mycket jag kommer sakna honom!
MEN, för att inte tänka på att han är borta så tänkte jag anordna lite tjejmiddag på fredag!
Tina är på än så länge, har jag för mig? Och om jag inte minns helt fel så var även Johanna med på att tillbringa kvällen här? Så nu väntar jag bara på svar från Hanna! Kanske Mia kan komma med??

Funderar att gå ner till stan en sväng och köpa mig ett solaruimkort så jag kan få lite fin färg på huden. ;)
Får se hur det blir med den saken..

Nu, städa!

update.

Sitter hemma och väntar på att J ska komma hem från skolan. Han har haft tenta idag så hoppas de gick bra för honom så han inte är på allt för dåligt humör när han kommer hem. :P

Fick även höra att det vart snö i Jönköping idag, rätt skönt att det inte kommit något till Värnamo än iaf.. Vill inte ha en massa slask redan.. Tycker att hösten kan stanna ett tag till!
Hellre kallt och soligt än slask och molnigt!

Det vart jobb igår, 17.00-24.00. Hoppas på en lika lugn kväll ikväll med!
Titta förbi och gör mig sällskap vettja!



Nu bli're fika med Jocko på stan.

jobb, jobb, skola, jobb..

Oj, oj oj.. Dålig uppdatering känner jag! Lördgaskvällen tillbringade jag på jobbet, slutade kl 24.00.
Söta Hanna kom och höll mig sällskap till jag stängde! Sweet! :)

Samma veva imorse med.. Började dagen med jobb från 9 till 15, sedan direkt hem för sista mötet innan inlämningen med TS-gruppen. Höll på i nästan 2 timmar! :O

Imorgon bitti blir'e skolan kl 10.00 för möte med marknadsföringsgruppen, sedan återigen jobb mellan 17.00 och 24.00! Pfuh.. Man vill ju kunna uträtta lite ärenden innan dagen är slut!

När jag kom hem satt min Jocko och "falkenbergjocke" och spelade ps3.. Så söta så! Vi fortsatte eftermiddagen med att hyra film, chaplinpizza (mums!), chips å godis. Så nu sitter jag här framför TVn och smälter allt onyttigt och väntar på att kvällen ska ta slut. :)


Ne, imon ska jag ta tag i mig själv och fota min fina balkong som jag lovade för några dagar sedan..

NU, bli're ännu mer TV!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det finns inte i min värld.. Jag sitter utanför min bubbla och tittar på, känns det som.. Det finns absolut ingenting jag kan göra.. Varför? Snälla säg varför..

kortis

Det är lördag och jag är uppe med tuppen! :)
Känns ändå ganska skönt att kunna få någonting gjort innan jag börjar jobba 17.00.

Precis haft möte med TS-gruppen, det går framåt! Imorgon är det slut på denna hemska uppgift och tacka gud för det! Usch va den har vart jobbig.

btw, HELT fel person som åkte ur Idol igår! Karolina som var så duktig! :(

Nee, nu ska jag dricka min varma nyponsoppa och be Jocko komma ut hit till soffan och hålla mig sällskap. Bättre han ligger och sover hos mig än i sängen helt själv! ;) Eller vad säger ni?? Haha.

pusshejs!

popcorn i soffan

Ljusen är tända, filten är virad om mig, J sitter bredvid.. Kan en fredagkväll bli mysigare?

Ikväll är'e Idol, lite kul faktiskt! :) De är himla duktiga kan jag minsann säga!
Gillar dock inte Camilla, tyckte att det fanns mer att hämta hos någon av de andra som fått en andra chans till finalen..

Idag vart det jobb mellan 06.00-15.00, möte med TS-gruppen direkt efter det. Stressade hem för Mamma och syster Emelie skulle komma hit och fika i samma veva.
När Mamma sedan åkt hem drog jag och J en sväng till hans kära mamma för att hämta lite av hans crosskläder och intyg till hans antagning nästa helg.

Nee, nu sitter Jocko här i soffan och har nästan ätit upp alla popcorn, så det är nog dax för mig att bli lite social igen..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kan inte fatta? Helt obegripligt för att jag någonsin ska förstå.. Vill bara spola tillbaka för att låta bli att höra det. Känner hur magen bara vill vända sig utochin..

blommor+vinter=SANT!

Skola idag, semunaruim med redovisning. Gick la sådär.. Bättre än väntat iaf. För att fira tog jag och Hanna en tripp till McD! Gott vare, men inget nyttigt blev det där inte!

Åkte upp till Jocko i garaget en sväng, han fixar och trixat med sin nya cross. Så nöjd han är! :) Han ska köra lite träning senare ikväll så får hoppas att det går bra för honom och att han inte ramlar! :O
Efter en sväng hos honom tog jag tag i mitt kära hem och tog mig till blomsterlandet för att inhandla lite fina vinterblommor att ha på balkongen min i vinter!
Har inte hunnit plantera klart ännu, men ska lägga upp en bild när det är klart! Ska även passa på att städa undan lite, få up tavelhylln, flytta spegeln och plocka in ren tvätt. :) Har en del att göra klart innan han kommer hem med andra ord!

Jobb imon, börjar kl 06.00. Usch..
Måste bara berätta lite snabbt.. När jag öppnade sist, det vill säga igår, så tyckte jag minsann det såg annorlunda ut på macken.. Konstigt parkerade bilar, Maries bil var där, dörren till lagret var öppen m.m.. När jag kommer fram till dörren sitter det en liten lapp där Marie har skrivit att hon redan är där. Hmm, tänkte jag, vad har jag gjort nu??
MEN, det var inte riktigt jag som gjort något. Det hade vart INBROTT!! Tjuvarna hade tänkt ta all vår tobak i en av våra hyrbilar men misslyckats då det fanns vittnen som sett dem ta sig in mitt i natten.. Det allra läskigaste är att de klippt alla kablar till larm, siren och all kommunikation ut från macken så de hade gott om tid på sig där inne. Tur var det att det var folk vakna så sent mitt i natten..

HUH! Läskigt säger jag bara! Stackars Marie, hade suttit på macken ända sedan hon kom dit vid halv 3 tiden på natten och väntade till jag kom vid 6..  Hoppas att det inte upprepar sig till imon.. :(


Ne, nu bli're blommorna!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bara så du vet, så finns jag för dig. Ring när som helst så kommer jag. Tack för att du kom till jobbet och berättade.. Älskar dig M.

Hänger med trenden.

Nu har jag skapat en så kallad seriös blogg som jag tänkte uppdatera slaviskt! Häng på vetja! :)
RSS 2.0